Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Časopis Tarsicius vydal CD!

20. 1. 2009 12:32

Časopis Tarsicius vydal CD!

S lednovým číslem časopisu Tarsicius obdržel každý čtenář CD TARSICIA. U příležitosti úspěšného ukončení desátého roku našeho časopisu s názvem Tarsicius bychom chtěli poděkovat všem čtenářům za přízeň velkolepým dárkem v podobě CD!

 Jedná se o CD našlapané zajímavou křesťanskou muzikou různých žánrů ve formátu mp3. Nemohli jsme se s vámi ani nerozdělit o naprosto ori­ginální klip klučičí skupiny Šroti z Dolních Bojanovic, který z našeho pohledu nemá chybu. Velikou pochvalu si zaslouží kameraman a střihač klipu, který teprve nedávno ukončil základní školu. Další, co z obsahu CD prozradíme, je, že zde také najdete jednu speciální křesťanskou hru. Ale to není zdaleka vše! Díky tomutu výročnímu CD dostanete nástroj, s jehož pomocí budete mít příležitost celý rok procházet s námi jednou super počítačovou soutěží o lákavou cenu.

Proto, pokud ještě Tarsicia neodebíráš, a chtěl by ses do této soutěže zapojit, určitě si Tarsicia objednej na internetové adrese www.tarsicius.cz  (http://www.tarsicius.cz/objednavka.php) nebo na telefonním čísle 775 598 604, nebo na adrese redakce viz dole.

 Pokud znáš někoho, koho by počítačová soutěž bavila, můžeš mu po dohodě s ním Tarsicia objednat a uvést se jako doporučitel. V případě vylosování jeho objednávky máš šanci dostat navíc stejnou výhru jako on.

 

titulní strana; www.tarsicus.cz

Jelikož jsem toho řekl už hodně o cd, tak k samotnému číslu řeknu jenom dva body:

 

  • Na titulní straně se na nás směje nový litoměřický biskup Jan Baxant. S ním máme i uvnitř speciální rozhovor a fotoreportáž z jeho svěcení. V této fotoreportáži se vám snažíme vysvětlit jednotlivé úkony.

 

  • Dále co snad každého zaujme je další super fotopříběh. Tentokrát s vůní motorového oleje, rozpálených pneumatik a kouře výfukových plynů. Lednový fotopříběh je totiž z formulového prostředí.

 

Časopis vydává Občanské sdružení Tarsicius

www.tarsicus.cz

 adresa: Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

redakce: tel. 775 598 604,

e-mail: [email protected]

Časopis Tarsicius nemá předplatné.

Na jeho vydávání je možné přispět dobrovolným finančním darem.

Číslo účtu finančních darů: 1017 5235 82/5500,

předtištěnou složenku je možné si vyžádat na výše uvedené adrese,

tel. nebo e-mailu. Za všechny případné dary upřímně děkujeme.

----------

ukázka fotopříběhu bez "bublin"

 

 

 

 

Zobrazeno 1456×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková