Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Co mě zaujalo

1. 5. 2009 0:46

Krátká reportáž o setkání čtenářek časopisu IN! se vysílá v pořadu V posteli 2. května v 10 hodin na TV Noe.

Reportáž spolu s fotkami, nejlepšími vtipy z workshopu Jak se stát hlasatelkou a soutěží o CD Marka Ztraceného \"ZTRÁCÍŠ\" najdete na

http://www.tvnoe.cz/detail-clanek/tv-noe-in-vtip-cd.html

 

První přijímání se v Polsku už neobejde bez drahých dárků a oslav

http://www.christnet.cz/magazin/zprava.asp?zprava=17724

 

Právo: Papež přijme Klause ve Vatikánu 30. května

ČTK (Praha)

 

Papež Benedikt XVI. přijme 30. května ve Vatikánu prezidenta Václava Klause. Informuje o tom deník Právo s tím, že serveru Novinky.cz informaci potvrdil prezidentův mluvčí Radim Ochvat.

"Setkání samotné je unikátní zejména tím, že papež se setkává na soukromé rozhovory pouze s hlavami států, to znamená se svými protějšky, které na setkání zve. Ostatní političtí představitelé z dané země se s papežem mohou setkat pouze v rámci tzv. generální audience, jež je otevřena všem poutníkům, kteří zpravidla ve středu přijdou do Vatikánu," řekl serveru ředitel Protokolu Kanceláře prezidenta republiky Jindřich Forejt.

Tématem jednání bude mimo jiné i papežova návštěva v ČR. Papež pravděpodobně přijede do Česka zřejmě ve dnech 26. až 28. září. V minulých dnech navštívili ČR rovněž zástupci Vatikánu, aby posoudili možnosti papežovy návštěvy okolo svátku sv. Václava. K návštěvě papeže Benedikta XVI. byly spuštěny oficiální internetové stránky www.navstevapapeze.cz.

http://www.christnet.cz/magazin/zprava.asp?zprava=17723

 

Atentátník na Jana Pavla II. prý přestoupil ke katolicismu

http://www.christnet.cz/magazin/zprava.asp?zprava=17722

 

Zobrazeno 1577×

Komentáře

pajann

Hm.... to první přijmání je dost zajímavé... \"HMOTNÁ\" motivace? těžko říct... hlavně ať je to od srdce! :-) A též hodně Boží milosti tomu atentátníkovi...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková