Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Stůj! Nebo střelím!

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Stůj! Nebo střelím!

Na začátku července přiletělo do vašich schránek, sakristií a far nové letní super číslo Tarsicia – POLICEJNÍ SPECIÁL!!! Bum, prásk, bum – abyste pochopili – to byl výstřel z policejní pistole.

V celém čísle se věnujeme několika jednotkám Policie ČR a různým zajímavostem ze světa těchto ostřílených mužů, ale i žen. Těšit se také můžete na fotopříběh Drogy na táboře. V polovině příběhu je pak na vás jak se rozhodnete. Fotopříběh má totiž dvě pokračování - buď se hlavní hrdina rozhodne přijmout od kamaráda drogy, anebo drogy odmítne a možná ho zastihne posměch nejen jeho kamaráda.

Toto unikátní číslo má 28 stran. Jako letní dárek na případné propršené prázdninové dny vás čeká vystřihovánka vrtulníku. Nikdo vám ale nebrání, abyste začali vystřihovat třeba při 30°C na koupališti a aby vám ostatní záviděli co to máte za časopis. Na to jim můžete odpovědět, že závidět nemusí a ať si Tarsicia objednají na naší webové stránce www.tarsicius.cz v odkazu objednávky nebo na telefonním čísle redakce 775 598 604. Časopis Tarsicius nemá předplatné. Na jeho vydávání je možné přispět dobrovolným finančním darem. Náklad na jeden výtisk včetně poštovného je přibližně 31 Kč.  Tarsicius je především pro kluky ministrantské, ale myslím si, že si přijdou na své mladí i staří, ministranti i neministranti, neboť škála každého čísla je veliká. Od komiksu pro nejmenší až po duchovní slova a zamyšlení. Bližší informace na naši již zmíněné webové stránce, na telefonu redakce, nebo přímo v časopise.

 

Přeji vám ať tyto letní dny jsou pro vás pro všechny obzvlášť krásné!

 

 

Zobrazeno 1394×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková