Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Plakát se Svatým otcem v Tarsiciovi

21. 9. 2009 11:56
Rubrika: Tarsicius

Plakát se Svatým otcem v Tarsiciovi

 


Krásný plakát se Svatým otcem teď může mít každý kdo odebírá časopis (nejen) pro ministranty s názvem Tarsicius. Tento plakát vyšel v zářijovém čísle k příležitosti návštěvy Benedikta XVI. v ČR. (Tento časopis si budete moct pořídit i ve Staré Boleslavi při setkání se Svatým otcem.) Dále v tomto čísle najdete fotopříběh, duchovní zamyšlení, soutěže, vtipy, komiksy a mnoho dalšího.

 

Jablonec nad Nisou:  Biskup Václav Malý se zamýšlí v úvodním duchovním slově: Co znamená být svatý? Podívali jsme se textem i obrázky na květnovou cestu Svatého otce po Svaté zemi. Na dalších stránkách najdou svůj komiks a hříčky nejmenší ministranti. Nechybí ani další napínavý fotopříběh pro všechny s názvem Pokažený výlet. Na stránkách zářijového Tarsicia najdete i zajímavé informace o Papamobilu a jeho historii.

 

Časopis Tarsicius dostává každý zájemce. Náklady na vydávání jsou hrazeny z dobrovolných darů. Přibližný náklad na jeden výtisk je 31 Kč. Objednat si ho můžete na stránce www.tarsicius.cz, na adrese redakce Občanské sdružení Tarsicius, Horní náměstí 12, 466 01  Jablonec nad Nisou, nebo přímo v časopise kde najdete objednávku.

 

Krásné dny Vám přeje za redakci časopisu Tarsicius

Jenda Lukeš, redaktor

www.signaly.cz/jenda

 

Zobrazeno 1271×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková