Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Matouš Ruml v únorovém Tarsiciovi

28. 1. 2010 15:01
Rubrika: Tarsicius

Milí přátelé,

zvu vás k prolistování únorového Tarsicia a představte si, že toto je již 100. číslo Tarsicia!!!

Na titulní stránce se na nás směje nadějný mladý herec Matouš Ruml, s kterým jsme udělali rozhovor. Mnozí ho znáte z obrazovek, někteří z moderace CSM v Táboře v roce 2007, jiní z divadla. Zrovna nedávno mohl hrát ve filmu, který by mu zaručil velikou popularitu, ale scénář byl proti morálce křesťana a tak tuto roli a i potencionální slávu odmítl.

Jaké je to mít osm dětí? Na radosti i strasti jsme zeptali pana Miroslava Hylmara ze Studence v Podkrkonoší v naší pravidelné rubrice manželství, tentokrát s názvem Osm dětí „na krku“.

V naší automobilové rubrice se věnujeme Záchranným složkám a jaká auta používají. Co bychom to byli za časopis, abychom se ve sportu nevěnovali ZOH ve Vancouveru. Dále se můžete těšit na ministrantské rubriky o ministrování, na pravidelnou porci vtipů, komiksů, luštěnek, různá duchovní témata, slova a zamyšlení, v rubrice apologetika se věnujeme odpustkům a v rubrice Nej se autor této rubriky Pepa Lavička zamýšlí nad tématem nejchladnější.

Tarsicius bude ve vaší schránce co nevidět a doufám, že se na něj těšíte stejně jako já - totiž úplně nejvíc.

Kdo Tarsicia ještě neodebírá, tak si ho může objednat naší stránce www.tarsicius.cz pod odkazem objednávka. (http://www.tarsicius.cz/objednavka.php) Časopis je za dobrovolné příspěvky.

Přeji vám pěkné zimní dny. Hlavně nezrmrzněte, nepropadněte do ledu a nestaňte se sněhuláky!

váš redaktor Jenda Lukeš

 

 

Zobrazeno 2411×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková