Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Ať platí politik, složenky se vracejí Kalouskovi domů

19. 5. 2010 1:19

 

Desítky seniorů vyděsila jedna složenka na 121 000, kterou jim nechal poslat místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek na fiktivní úhradu státního dluhu. Ovšem obrazně řečeno také u Kalouskových by teď zřejmě neměli raději otevírat poštu. Někteří lidé totiž začali složenky s dluhem posílat zpět odesílateli, a to s výzvou, aby dluh zaplatil ten, kdo je za něj spoluodpovědný. Tedy Miroslav Kalousek.

"Vážený pane Kalousku, vracím Vám složenku na úhradu dluhu, při odeslání došlo k omylu. Správnou adresu dlužníka jsem si dovolil připsat," píše Kalouskovi například Miroslav Smrž z Českých Budějovic.

Dopis odeslal na ústředí TOP 09 i se složenkou, na níž je jako adresát uveden právě stranický místopředseda. "Považuji za nebetyčnou drzost, když mi fiktivní složenku s dluhem pošle politik, který se tak dlouho pohybuje na vysokých politických postech," řekl LN Smrž.

Na snížení státních výdajů měl podle něj politik Kalousek myslet v době, kdy byl náměstkem ministra obrany, zodpovědným za rozpočet, předsedou Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny nebo naposledy ministrem financí v Topolánkově vládě.

celý článek najdete zde:

http://www.lidovky.cz/at-plati-politik-slozenky-se-vraceji-kalouskovi-domu-pdf-/ln_domov.asp?c=A100515_124650_ln_domov_mev

Adresa na zpáteční zaslání složenek Miroslavu Kalouskovi:

Bývalý ministr financí

Miroslav Kalousek

Křižíkova čtvrt

Bechyně 391 65

 

A zde možný dopis k tomu:

Vážený pane bývalý ministře financí,

složenku Vám vracíme a dluhy na kterých jsi se podílel jako předseda rozpočtového výboru (od roku 2002) a "úspěšný" ministr financí (od roku 2007) si zaplaťte sám nebo z prostředků vydávaných na volební kampaň stranou TOP 09. Můžete se ještě podělit s ODS a ČSSD. Pokud jste tak čestní jak tvrdíte - nový rok 2011 začne Česká republika s čistým stolem.

Zobrazeno 2671×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

Kritizovat složenky Kalouska? Nesouhlasím. Navíc celkem sranda, například v porovnání s následujícími skutečnostmi:<br />
<br />
Dneska jsem zjistil že v jednom Domově pro seniory v mém okolí chodila po pokojích imobilních (nepohyblivých) pacientů společně dvojice lidí - jeden podával přijímání a druhý agitační letáčky KDU-ČSL. <br />
<br />
Jinak u nás v kostele letáčky od KDU-ČSL dlouho. A navíc i přihlášky do této strany. Takže blinky, blinky, blink.

pajann

Díky za inspiraci :-)

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková