Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Je kněz normální? Najít Boha v Africe? Humor v Boží režii a mnohem víc v červnov

2. 6. 2010 13:58
Rubrika: Tarsicius

Je kněz normální? Najít Boha v Africe? Humor v Boží režii a mnohem víc v červnovém Tarsiciovi

Ahoj Pájo, Marku, Luďku, Karolíno, Líne, Kléte, Klimente, Sixte, Cypriáne, Chryzogone, Kosmo a Damiáne… jej pardon. Chtěl jsem vás jenom všechny posluchače pozdravit a místo toho tady vyjmenovávám co je v misálu, kterému se mimojiné také věnujeme v červnovém Tarsiciovi.

Je kněz normální? I o tom se můžete dozvědět v našem novém čísle. A mám pro vás – především kluky – hned dvě dobré zprávy: článek je vtipný (hahaha) a krátký;). My kluci většinou dlouhé články nečteme.

Na dvou stránkách se v dnešním tématu podíváme s cestovatelem Ondrou Havelkou, jak si skrze svou cestu po světě našel toho pravého Boha.

Jak to vypadá za zdmi kněžského semináře přes rok? Na takovou malou fotoexkurzi se můžete těšit na straně 17.

Červnový Tarsicius přináší všemi oblíbené vtípky, učení a osvojování si ministrantských dovedností a znalostí, komiksy, rubriku Rychlá kola, ve sportu se podíváme na MS ve fotbale do Jihoafrické republiky, nechybí luštěnky a zajímavé – pozor!!! opět krátké - články o Zednářích a o dvou drahých zápasech. Ten první stál 10.600 Kč, byl přes telefon a trval jenom 40 minut a o druhém, který byl ještě dražší, ale cenu a čas vám prozradím až si přečtete zmíněný článek.

Jelikož mám rád legraci, tak si nemůžu ještě odpustit vás upozornit na jeden vtipný, ale i napínavý článek Humor v Boží režii, ve kterém jde jedné věřící paní v době komunismu tzv. „o krk“, když v tom prasknou panu policistovi kalhoty.

Časopis Tarsicius je za dobrovolné příspěvky a objednávky a více informací najdete na našem webu: tarsicius.cz

Nevím jak vy, ale já se jdu už podívat do schránky jestli mi už časopis nepřišel.

Pěkné předprázdninové dny s Tarsiciem vám přeje redakce

 

Zobrazeno 1339×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková