Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Týmaci z Příchovic na smrtelném splavu

5. 6. 2010 11:29
Rubrika: Zajímavá videa

V pátek 4. června 2010 ve 14.17 minut mi volá P. Vláďa Novák z Příchovic. Říkam jsi co jsem asi provedl;)) A oni, že prý jsou kousek od Peřimova na raftu. Tak jsem se jel na ně podívat a tento splav vypadal smrtelně, ale Bohu díky nebylo to smrtící a na pohled na tomto videu to vypadá v pohodě, ale skláním se před posádkou!!!

 

(Tak jsem se naučil zmenšovat videa, založil jsem si učet na you tube a zde je výsledek;)))


Zobrazeno 1530×

Komentáře

Terka Müllerová

pěkné video, dooost dobře to sjeli.. :))

kacarovi3

Jendo,nechceš se mnou na vodu?14-15.8.chci jet vodu-Orlici s partou přátel.Chybí mi ale ten druhý do lodi.Neznáme se.Je tu ale šance prožít krásné dva dny na řece s mladými lidmi.Ty zážitky ti už nikdo nevezme.Víš,já celý rok chodím do zaměstnání,z práce domů a když se zpětně podívám,jak jsem svůj čas prožil,nacházím velmi málo zážitků z toho všedního žití.Proto jsem moc vděčný Marii,že je ochotna tuto vodáckou akci zorganizovat,objednat lodě,vybavení,dát do kopy fajn lidi.Na mě připadla jen drobnost-najít k sobě do lodi partnera.Možná řekneš,že je to hračka,jenže zájem chybí.Jakoby lidem nezáleželo život prožít ale prolenošit v pohodlí-hlavně o nic neusilovat,nad ničím nepřemýšlet,vegetit.Jenže já chci něco krásného s lidmi prožívat a nejkrásnější zážitky jsou pri spolupráci.Vím,je to celodenní dřina s pádlem a s přenášením lodi ale ty večery,chvíle odpočinku to vynahradí.Potřebuješ lehký spacák,(pod něj slabé,skladné nafukovací lehátko)troje oblečení,boty do vody a jídlo na dva dny.To nejhlavnější je odvaha žít,nebát se potíží a věřit lidem.Nabízím jen dřinu,odpočinek v kruhu přátel a pokoj v duši.Ty zážitky-to je dar od Boha za tu důvěru lidem.Dík za uvážení.Pavel.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková