Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Pořádně velká spolčácká svatba aneb svatba v chlévě

16. 7. 2010 11:31
Rubrika: Moje články

Jako za starých časů... Dítě se sice nenarodilo v chlévě, ale byla tam hostina;)!

V sobotu 3. července ve 14 hodin byla v pěkně opraveném mříčenském kostele krásná a veliká slavnost. Svátost manželství si zde udělili Jenda Válek a Eliška Hrubá ze spolča Vavřineček z Jilemnicka. Mše svaté se účastnilo i 6 kněží!, což mříčenský kostelík už dlouho nepamatuje;). P. Pavel Boukal a P. Karel Moravec z Hradce Králové, dále místní otec František Mráz, nemohl chybět velký skaut a jilemnický rodák P. Zdeněk Mach, který nyní působí v Proseči u Skutče, z hnutí Schoentstatt P. Zdeněk Králík a hlavním celebrantem byl P. Tomáš Hoffmann z centra pro mládež Vesmír z Deštného v Orlických horách.

Na hostinu, která se konala po obřadu v Peřimově na statku č. p. 4 (www.valkovi.unas.cz) bylo pozváno 150 lidí!, takže v kostele bylo jistě více jak 200 lidí. Samotné gratulace trvaly kolem 50 minut;). Ti, co jste se nezúčatnili, abyste mohli alespoň trochu nasát z této krásné atmosféry, podívejte se na několik prvních fotek z této krásné události . Naleznete je zde: www.spolco.jilemnicko.cz/fotogalerie/zobraz.php?fotogalerie_id=249

Novomanželům vyprošujeme od Pána vše potřebné na jejich společné cestě a děkujeme za jejich dlouholetou, často nenápadnou službu pro spolčo a doufáme, že svatbou pro ně naše setkávání s námi nekončí;)!?

Jenda Lukeš

No, nesluší jim to?;)

Zobrazeno 1905×

Komentáře

Lenča

Gratuluju !<br />
Je to ta cérenka, která mluvila na DVD,kteé vzniklo z WYD 2005 Kolíně nad Rýnem? Mluvila tam moc krásně,, co pro ni setkání znamenalo :-)

Jenda

Lenko, koukám, že Tobě nic neunikne;)) šikovná!

Lenča

Jendo, díky.Mě hned nevěsta byla podvědomá:-)<br />
Neboj, všemouhoucí nejsem, tak mě uknikne spoustu věcí :-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková