Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Megakoncert satanisty - SOS pro modlitební skupiny i jednotlivce

27. 8. 2010 17:40

Předávám, co jsem od jednoho z vás právě dostal e-mailem:
Aktuální modlitební téma: S.O.S.!!!
28.8.2010 je plánovaný Megakoncert satanisty OZZY Osbourne v ČR pod horou Říp. Po Hradci Králové je již spousta plakátů, kde Ozzy přijíždí jako ďáblův posel, aby vyhlásil vládu smrti v České republice....  Tento zpěvák jede do ČR korunovat a vyvyšovat satana. Na jeho koncertech je opěvována smrt, bezuzdný život, drogy, alkohol, smilstvo.
Pořadatel sám píše toto:  TISKOVÁ ZPRÁVA POŘADATELE  Už 28.8. propukne v České Republice OZZYMÁNIE, kdy kmotr heavy metalu OZZY Osbourne přijde k Řípu coby vládce naší země.

Více o koncertu na http://www.ripfest.cz/


A zde nektere fotky, ktere mluvi za vse: http://www.mujzpravodaj.cz/Ozzy-Osbourne.aspx?Page=Imgs

Díky za vaši pomoc, přátelé. Vložme tohoto člověka i lidi, kteří příjdou na jeho koncert do našich modliteb.

Jenda

Zobrazeno 3626×

Komentáře

Falco

Hlavně se z toho nezblázněte! Víc byste se měli modlit za lidi, kteří chodí na křesťanské koncerty, aby si z nich odnesli víc, než jen pěkný pocit!!!

Maftík

No, každopádně je pravda, že to co se o té akci také píše (viz třeba zde <a href="http://fary.signaly.cz/1008/pozor-megakoncert-satanisty" target="_blank">http://fary.signaly.cz/1008/pozor-megakoncert-satanisty</a>), mám na mysli to vzývání satana apod., dost zavání hoaxem. Tím ale nechci nijak "eliminovat" výzvu k modlitbě.

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková