Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Jak to je s říjnovým Tarsiciem?

11. 10. 2010 19:29
Rubrika: Tarsicius

Jak to je s říjnovým Tarsiciem?

Omlouváme se. Tiskneme Tarsicia v tiskárně společně s naším sesterským dívčím časopisem IN! a on měl zpoždění, tak Tarsicius snad příjde do schránek tento týden. Na co se v něm můžete těšit?

 

Je tu říjen a kromě listí vám spadne do schránky nový Tarsicius pro všechny věkové generace, ale nejvíc je zaměřený pro kluky- ministranty. A když do vaší schránky nespadne, tak si ho objednejte na naši stránce www.tarsicius.cz (http://www.tarsicius.cz/objednavka.php). Třeba jenom jedno číslo na ukázku a to nejlépe na mailu [email protected]. Pošleme vám to klidně ZDARMA!!!

 

A co tedy najdeme v podzimním Tarsiciovi?

Jmenuji se David, je mi 12 let a jsem Žid. Ne, to nejsem já. Já jsem Jenda a Žid nejsem, ale takto se jmenuje článek hned na úvodních stránkách našeho časopisu. Dvanáctiletý David nám řekne jak vlastně žije takový dvanáctiletý židovský chlapec a něco o historii.

 

Jak probíhá v Olomouci v semináři ministrantský den, přiblíží náš redaktor a bohoslovec v jednom Zdeněk Drštka.

Biskup na koni

Hned na straně dva k nám promlouvá jeden z našich biskupů. Poslal nám ale fotku z dětství, poznáte kdo to je? http://www.signaly.cz/fotky/41768

 

Navrhni si svoji mikinu nebo tričko

Ač jsem něco četl o atentátu na minulého papeže Jana Pavla II. v roce 1981, tak článek od našeho obětavého spolupracovníka, trvalého jáhna Josefa Janšty jsem přečetl se zatajeným dechem. O tom jak zázračně byla kulka odkloněna a kým se dozvíte na straně 10, kde si také můžete přečíst o našich tarsiciovských tričkách a mikinách, které můžete objednat sobě nebo svým kamarádům jako pěkný a originální dárek http://shop.in.cz/index.php?druh=2&modelu=7&model=12&bid=0#view.

 

Jistě se všichni rádi poučíme v apologetickém okénku se zajímavým názvem BIBLE A DINOSAUŘI  aneb Jak to jde dohromady?

 

Víte co je singltrek? Já taky ne, ale v rubrice sport nám to jistě vysvětlí můj brácha Péťa Lukeš. V rubrice nej se budeme věnovat nejpomalejším, nechybí znalosti v liturgii pro nejmladší, pro střední, ale i pro dospělé, zasmějeme se snad všichni u vtipů, nechybí komiksy, duchovní slova a spoustu dalšího.

 

Jménem celé redakce Vám přeji krásný podzim s pěkně zabarvenými listy našeho časopisu Tarsicius.

Jenda Lukeš

(Omlouvám se, obrázky stále nejde vkládat. Děkuji za pochopení!)

Zobrazeno 1651×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková