Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Křesťané mohou o Vánocích nejjednodušeji šířit Boží království!

30. 12. 2010 22:39
Rubrika: Moje články

aneb vánoční turné s Peřimovským kvartetem

Časově velice náročné... čtyři vánoční koncerty, ALE... je to tak nádherné dělat lidem radost a kdy jindy jde tak lehce šířit Boží království? Koledy a vánoční písně jsou tak ohromně křesťanské a lidé to zpívají... i nevěřící... Bohu díky.

V sobotu 18. prosince Peřimov hospoda... nemohl jsem ani usnout jak jsem cítil jak Pán skrze tuto svoji přicházející slavnost promlouvá. Neděle 26. 12., svátek Svaté Rodiny, Mříčná kostel. Nejhezčí z našich koncertů. Atmosféra nádherná, cca 150 lidí, náš vrchol. S vystoupením nám pomáhají sestřenice - viola a housle, kamarád klarinet a další přítel klávesy a zpěv. Potom krásné přátelské posezení v naší Peřimovské hospůdce. O den později (27. 12.) v Kundraticích vystoupení. (Tak to jsou obježděny vesnice naší farnosti;). Dnes (30. 12.) jsme naše turné zakončili pro cca 100 důchodců... Byli vděční, i když nejdříve mi dalo zabrat jak je dostat, zaujmout, ale když jsem ženám řekl, že jsou princezny z vánočních pohádek, potom šlo už vše jako po másle;).

Hlas už u mně makal z posledních sil, navíc i nachlazení, ale chtěl jsem do toho dát maximum, protože chci ten dar, který mi Milostivý dal, darovat druhým, navíc chci křičet o této události do všech koutů;).

Bohu díky za veliký kus práce, který jsme mohli pro Tebe, Pane, udělat. Dal jsi nám hlas, přátele... Díky, že jsme Ti to mohli trochu vrátit a že jsme mohli ukázat na to, že v tomto světě je stále ještě potřeba a aktuální se zamyslet A HLAVNĚ POKLONIT Dítěti, které k nám přišlo před více jak 2000 lety a že tyto Jeho narozeniny má smysl každý rok znovu, nově a hlouběji prožívat...

Zobrazeno 1505×

Komentáře

Jenda

Napsal jsem to jenom v rychlosti, ale jsem proste extrovert... Jinak jeste dalsi velky dar. Z toho ctyrclenneho kvarteta jsme tri sourozenci... Chapu to jako veliky dar...

seily

Právě se mi do ruky dostalo vaše nový CD, tak aspoň na dálku třeba nasaju atmosféru koncertu:-)

Jenda

jéé, tak at se libí;) díky za komentář;)

Jenda

škoda, že jsi nebyla na koncerte...;(

seily

Moc mě to mrzí...

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková