Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Znáš projekt Praga-Haiti? Nechceš pomoci? aneb Praga-Haiti a Ty??

23. 3. 2011 20:11
Rubrika: Moje články



Praga Haiti a Ty??
V postní době je dobré se postit, modlit se a dávat almužnu. Nepřispějete korunkami na nějaký projekt? Co říkáte na tento?? http://www.praga-haiti.cz/ Jestli jsi z Olomouce, nebo od Olomouce, nechtěl by ses zapojit jako dobrovolník a být také trochu nápomocen tomuto velkému projektu??? Informace na stránkách, nebo u P. Zdeňka Stodůlky
e-mail: z.stodulka(zavináč)centrum.cz, mobil: 732 659 439

Díky za Vaši pomoc, třeba i modlitební, nebo postní...

V Olomouci sháníme dobrovolníky na sbírku Praga-Haiti. Je na náměstí. Stojí tam vejtřaska, tak je to hodně zajímavý;)) Na mě se můžete těšit, dá-li Pán, v út 29. 3. od 12 do 18 hodin;)).http://www.praga-haiti.cz/

Zobrazeno 1564×

Komentáře

ujinka

přispela jsem v Olomouci na náměstí:-)

Jenda

děkujeme Zuzko. Nejak jsem mel predstavu, ze jsou v Olomouci vstricnejsi lide. Nejsmutnejsi na tom je, ze skoro nikdo nedal ani ze sveho prebytku;(( co je v dnesni dobe 10, 20, 30 Kč?? Chtěl jsem aspon detem ukazat historicky vuz a po 4 hodinach stání se mi podařilo konecne ulovit chtivé děti a mám i několik fotek, ktere sem snad ještě dnes dám;))

ujinka

no ten auták je skvělej, fakt škoda že to nepřipoutalo víc lidí...je mi to hrozně líto:( námestím procházím denně, a jsou tam další a další podobné dobročinné nekomerční akce...a je to všude stejný, žádný hloučky nadšených lidí..ale na druhou stranu fakt obdivuju odvahu lidí takhle veřejne vystoupit:-) ve me to teda neco zanechá, když vidim jak se nekdo snaží pomáhat druhejm, taky nepřispívám na všechno (to ani nejde), ale snažim se každej mesíc na neco přispet, koupim si Novej prostor, nebo dám do kasičky na Pragu HAiti:)) možná že ve velkých mestech už sou lidi víc obrněný a lhostejnější..bohatejm lidem je to trapný přijít k prázdnýmu stánku a hodit tam 100, a jiný lidi sou za tu stovku moc rádi..no je to težký:)ale obdivuju a držím vašemu projektu palce!!:)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková