Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Seminaristé jdou do NATO

20. 9. 2011 1:42

nejdou do NATO, ale na to;). Zase jsem se spletl, jak je mým zvykem;)). Právě dnes, v úterý 20. 9. v 17 hodin při mši svaté v seminární kapli začínají pražští seminaristé - tedy kluci studující za české diecéze - svoji přípravu. Je to zvláštní pocit konečně být členem společenství o kterém jsem hodně přemýšlel a nikdy jsem nevedel, jestli sem budu patrit;). Spis jsem si myslel, ze me sem Pan nikdy neda, ptz si prece nebude delat ostudu, ne?;)

Druha vec a otazka je, jestli sem nebudu patrit jenom den, tyden... Za jak dlouho me vyhodi, anebo jestli Pan Buh bude mit na me nervy a jak ja to budu zvládat...?

Hned od stredy 21. 9. nas cekaji exercicie na Svate Hore u Pribrami, 28. 9. Svatováclavska pout ve Stare Boleslavi - zde se snad s mnohymi uvidime, ze???!!!;) Zde se uvidime opet se svetem;). 29. 9. je Veni Sancte, 30. 9. uvodni info z fakulty a od 3. 10. zacina vyuka.

50% většinou odchází... kvůli fakultě, semináři, nepovolání ke kněžství apod... Kam asi patřím já? Pane Bože, ja vim, ze Ty to vis, tak se mi prosim nesměj a rekni mi to, anebo vis co? Ja se budu snazit byt v tech stastnych 50%, jo? Udelam pro to maximum... anebo uplne nejlepsi... budu se snazit splnit Tvou vuli...

Je skvele, že se snad seminar odpichl od pomyslneho dna, ptz predminuly rok bylo bohoslovcu jenom 18, minuly rok kolem 25 a ted by nas melo byt snad 33! Bohu diky. Dej nam, náš laskavý Otče, prosím vytrvalost, nadšení a trpělivost.

Predem diky za modlitby za nas, kteri jsme se vydali na tuto dobrodruznou cestu...

Díky, že vás mám, přátelé! Díky, že se o této cestě s Vámi zde mohu dělit...

Krásné, Bohem prozářené, dny!

Jenda Lukeš;)+

bohoslovecké embryo


foto z minuleho roku, prevzato ze seminarnich stranek http://www.arcs.cuni.cz/

 

 

Zobrazeno 4083×

Komentáře

Jenda

Díky přátelé.... je to nádherný.... taková podpora... tak to by bylo, aby z takovýho vola, kamene, jako jsem ja neco Pan nevytesal;)). Diky moc si toho vazim a moc si vazim vasi podpory nas vsech. Váš vděčný Jeník perník;)+

Zobrazit 15 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková