Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Synu, přicházíš-li sloužit Hospodinu, připrav svou duši na pokušení

22. 9. 2014 13:23

Kolik moudra najdeme v Písmu. Začínám již pátý ročník formace ke kněžství, ze šesti, dá-li Pán... Takže snad jsem už ve 2/3;). Toto mohu jenom potvrdit... Potřebuji toto mít stále na očích. Snad i vás to povzbudí, snad i k vám toto Boží slovo promluví...

Sírachovec 2. kapitola:

Synu, přicházíš-li sloužit Hospodinu, připrav svou duši na pokušení. 2Drž na uzdě své srdce a buď vytrvalý a nejednej ukvapeně, když tě něco postihne. 3Přilni k Hospodinu, neodvracej se od něho, abys nakonec dosáhl vyvýšení. 4Přijímej všechno, co tě potká, a jsi-li vždy znovu pokořován, buď trpělivý. 5Vždyť zlato se zkouší v ohni a lidé Bohu milí v peci pokoření. 6Důvěřuj Bohu, on se tě ujme, choď cestou přímou a doufej v něho.

Pěkné dny, přátelé, a hodně sil do všech bojů a zkoušek!!!

Jenda;)+

Zobrazeno 2686×

Komentáře

Peigín

toto je první úryvek z Písma, který mi "byl dán" při modlitbě k Duchu svatému... už je to pár let, ale bylo to pro mě velice silné... a teď jste mi to připomněl, zase je to jak blesk z nebe... děkuji mnohokrát!! :-)

Jenda

Taky, děkuji, Markéto, za milý komentář. Pán Tě provázej! Jenda;)+

Zobrazit 18 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková