Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Když je nejhůř, Ty jsi nejblíž, protože jsi Otec náš

5. 10. 2015 8:34

Drazí přátelé, 

mnozí jsme často na dně...  nebo jsme jenom smutní... Je krásné, když někdo, nebo něco, nás povzbudí. Mně dnes přišla povzbudivá tato píseň z kancionálu: Tvůrce mocný nebe, země, číslo 904 a tak dvě nejpovzbudivější sloky - dle mého názoru;) - doufám povzbudí a potěší i vás;)!

2. Ať jsem srdce šlechetného, / Pane, přispěj silou svou, / v těžkých pracích stavu mého / nenech klesnout mysl mou. / Starost mnohá duši tíží / v trpkých zkouškách života, / oko tvé však na mě shlíží, / přeje mi tvá dobrota.

4. I když někdy zarmucuje / protivenství srdce mé, / důvěra mě povzbuzuje, / abych vzýval jméno tvé. / Když je nejhůř, ty jsi nejblíž, / naši lidskou bídu znáš, / u tebe je pomoc nejspíš, / protože jsi Otec náš.

Je často těžké najít Pána v těchto těžkých chvílích života, ale uvědomění si znovu a znovu, že On je náš láskyplný Otec mluví za vše...

Zobrazeno 2934×

Komentáře

Jenda

Díky bratře za povzbuzení.

kacarovi3

Rovnám svou víru v Boha s mým životem a snažím se objevit to nesmírné bohatství,které mi naplní život i srovná vztahy kolem mě.Právě pevná důvěra v Boží pomoc,ta milující pomocná ruka je cítit z té písně.Nehledejme ji v zázracích ale v našem dosahu.Bůh ted činí zázraky přes naše ruce.

Zobrazit 27 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková