Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Signální Boží doteky;) - díky!

26. 2. 2016 23:29
Rubrika: Moje články | Štítky: Boží doteky , diky , svedectvi , kniha , bozi laska

Je nádherné, když někdo z nás může říci, že se setkal s Pánem… Kéž bychom to mohli říci všichni, kéž bychom to často zažívali a kéž bychom se k těmto dotekům dokázali vracet, protože jsou někdy i vzácné.

Škoda, že si neuvědomujeme, že se nás Pán chce dotýkat každou modlitbu, každou mši, každé svaté přijímání… Bereme už vše samozřejmě… Když bychom se měli setkat s nějakou hvězdou, zpěvákem, fotbalistou, papežem,… tak budeme nervózní, natěšení, ale nás chce přijmout na audienci sám Stvořitel, Vykupitel… z toho roztřesení, radostní apod. bohužel často nejsme;(.

Děkuji, že na Signálech si můžeme říkat o těchto věcech, povzbuzovat se ve víře, nacházet věřící přátelé apod.

Mnohokrát děkuji všem, kteří se zapříčinili o vydání knihy Boží doteky. Signaly.cz jsou úžasné, mám je moc rád, ale přečíst si v klidu v posteli a na papíře nějaké perly… to je nádhera… Zároveň to je výborný dárek a i dobrá reklama pro tento web. Také gratuluji k výbornému názvu!;)

Zajímalo by mě jak by články působili na nevěřící? Co si myslíte? Asi jak na koho, že?

Dnes jsem dopoledne volal do Karm. nakladatelství jestli tuto knihu už mají. „Počkejte, právě přišlo nové zboží, podívám se. Jak že se jmenuje?“  Za chvíli. „Ano, je tu, kolik jich chcete zarezervovat?“ Pán mě již zná;). Koupil jsem zatím dva kusy na podívání, ale už jsem jich objednal dalších 12;).

Škoda jen jak je to na úsporném papíře, tak ty fotografie jsou občas méně vidět a škoda, že vím od kamarádky, která se spolupodílela, jak náročná a dlouhá práce to byla, protože by podle mě bylo prima, aby to vycházelo častěji… Sice bychom si těch knih možná tolik nevážili, ale každý rok by jistě stála za to a bylo by tam jistě hodně dobrých článků;)!

Ať Signály žijí a díky, že skrze svědectví této knížky si mohu znovu a znovu uvědomovat jak Pán působí vždy originálně, překvapivě, s láskou apod…

Díky za vás co chodíte s kůží na trh. Věřím, že pro mnohé tato vaše svědectví hodně znamenají…

Ať i skrze tuto knihu se nás dotkne sám Stvořitel.

Ať samotné čtení Božích doteků přinese do našich životů ten správný Signál, že jsme Boží milované děti!

Ať nám k této radosti, která chybí ve světě a i často nám křesťanů, Pán žehná!

+

PS: Vždy jsem se bál hodně toho, až budu v semináři, jak zvládnu to odloučení od lidí... Hodně díky signálům jsem přežil;). = díky lidem na signálech;). Díky životu na signálech. Díky!!! ;)

Zobrazeno 1622×

Komentáře

IrenaT

Díky za tento článek:-). Já myslím, že kniha může obohatit i nevěřící, ale musíme vědět, jak na tom budoucí obdarovaný je. Já třeba bych ji mohla dát jedné kamarádce, ale zase naopak bych ji nedala jedné z mých sester:-). Je to individuální:-). Těší mě, že se ti kniha líbí. Snad už mi brzy přijde:-).

Jenda

To jo, chudáku už na ni tak dlouho čekáš...

IrenaT

@Jenda Díky za PS...krásný!!!

JiKu

Je nádherné, když někdo z nás může říci, že se setkal s Pánem…

S kterým s Pánů?

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková