Jendův blog pro radost;) (a ne snad jenom moji;))) Chci jít, Pane, za Tebou! Chci vysílat pozitivní a povzbudivé SIGNÁLY;)!

Byl spuštěn web o papežské návštěvě v ČR!!!

23. 4. 2009 14:40

Byl spuštěn web o papežské návštěvě v ČR!!!

Nové webové stránky o přípravách na plánovanou papežskou návštěvu.

Oficiální web, provozovaný Českou biskupskou konferencí ve spolupráci s přípravným týmem návštěvy, běží na adrese www.navstevapapeze.cz a klade si za cíl informovat veřejnost o této významné události i nabídnout praktické informace k účasti na setkáních se Svatým otcem.

Webové stránky se zatím zaměřují především na duchovní přípravu, kterou zahájili biskupové Čech, Moravy a Slezska v neděli 19.4. pastýřským listem, který měl být čten ve všech kostelích, a také na informace o předpokládaných místech, kde by se Svatý otec mohl zastavit: počítá se s programem v Praze, Brně a Staré Boleslavi.

Web dále představuje papeže Benedikta XVI. Zájemci se také mohou přihlásit k odběru novinek, které jim budou zasílány na jejich e-mailovou adresu. Samozřejmostí jsou otázky a odpovědi a nezbytné kontakty. Stránky využívají redakčního systému Navi4D od firmy WebDesignum.cz a byly spuštěny ve třech jazykových mutacích - kromě češtiny ještě anglicky a německy - a jejich obsah se bude postupně rozvíjet.

Redakčně upraveno z http://tisk.cirkev.cz/z-domova/na-zaver-plenarniho-zasedani-cbk-byl-spusten-web-o-papezske-navsteve.html

(Připravuji rozhovor se "staroboleslavskou kapitulou", kterou navštívila minulý týden vatikánská přípravaná komise.)

foto: http://farnost.viden.sweb.cz/ratzinger.jpg a http://www.velkanoc.tuomatu.com/images/papez.jpg

Zobrazeno 5327×

Komentáře

petisek

Tak mne napadlo vrátit se po nějaké době na "místo činu" a jsem ohromen obsáhlou diskuzí. První asociace: zvratky ... Pak jsem se zarazil a vyškrábl druhou myšlenku ve formě otázky: Zajímalo by mne, zda předchozí diskuze byla co platná? Zda byla pro vás přínosem? Myslím, že se spokojím s odpovědí "ano" nebo "ne".

pajann

petisek: místo činu? hm... :-)<br />
"ANO", tato diskuze mi pomohla :-)

Zobrazit 173 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková